jan
13

A sok előnye mellett azért jó üzletet vezetni, mert előbb utóbb neked kell festéket rakni a bélyegzőkbe. A beosztottaknak ezzel a rendkívül összetett problémával egyszerűen nincs idejük foglalkozni. Viszont bármilyen elővigyázatosan készíted is elő a folyamatot, szinte biztos, hogy csuklóig festékes leszel, kivéve, ha vegyvédelmi felszerelésben teszed. Ilyenkor azonban ne a karbantartókat hívd sikítva valami ipari oldószerért, hanem a fodrászodat.

Kicsit Off, de egészen friss tapasztalás, hogyan lehet a bélyegző festéket kezünkről gyorsan eltávolítani.

Tehát, ott állok saját bénaságom eredményével, tényleg csuklóig festékben, és már indultam is valami festékes boltba hígítóért, mert ez vagy két hétig nem fog lekopni. Elmentem egy fodrászat mellett, és eszembe jutott, hogy van valami krémszerű izé, amivel a lecsöpögött festéket lehet a fejbőrről leszedni, hátha. Segítséget kértem tőlük, és kábé két borsószemnyi mennyiséggel mindkét kezemet tökéletesen letisztítottam.
 
Hígítóból legalább 2-3 dl. kellett volna ehhez, és fele ilyen jó eredményt nem értem volna el. Továbbá feltételezem, hogy egy kozmetikai szer, amit emberek használnak, lényegesen kevesebb veszélyes anyagot tartalmaz a környezetre és főleg az egészségemre nézve. 

A bejegyzés trackback címe:

https://konzervnyito.blog.hu/api/trackback/id/tr40874524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása